Rohkeus voida hyvin – LTS Tieteiden yössä 10.1.2019

Inspiroidu kiehtovista kuvista, tutkitusta tiedosta ja eletystä elämästä Tieteiden yössä 10.1.2019 Helsingissä. Liikuntatieteellinen Seura tuo Tieteiden talon 1. kerroksen sali 104:n lavalle klo 18.30–19.30 kattauksen liikunnan, urheilun, ravitsemuksen, taiteen ja hyvinvoinnin rohkeutta.

10 kuvaan ja 10 minuuttiin rohkeusteemaisen puheenvuoronsa mahduttavat urheilupsykologi Satu Kaski, ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm ja historiantutkija Jouko Kokkonen. Neljäs esiintyjä kerrotaan myöhemmin. Setin juontaa Jan Erola.

Puhujamme ovat valinneet esitykseensä 10 kuvaa, joiden kautta he kertovat oman inspiroivan tarinansa. Kuvat vaihtuvat minuutin välein ja yhden esityksen kesto on vain 10 minuuttia, joten jaaritteluvaaraa ei ole.

Esimakua esityksistä:

Satu Kasken otsikkona on "Rohkeuden moniuloitteisuus urheilussa ja taiteessa"

Esityksessä käydään läpi huippu-suorituksen mahdollistumiseen liittyviä tekijöitä. Rohkeus ponnistella ja heittäytyä on tärkeää, kuten myös rohkeus uskaltaa hakea apua, kun sitä tarvitsee. Kuvasarjassa lähestytään teemaa henkisen valmentautumisen ja henkisen terveyden näkökulmasta.

Suomen Tietokirjailijat ry myönsi Satu Kaskelle Tietokirjailija-palkinnon 27.10.2018 tunnustuksena ansiokkaasta tietokirjallisuuden tuotannostaan.

Satu Kaski, PsT, urheilupsykologi (sert.), kouluttaja psykoterapeutti (VET)
Clear mind Oy
Urheilijan henkinen terveydenhuolto – henkinenterveys.fi

Kuvassa PsT, urheilupsykologi Satu Kaski.

Lisää ennakkomurusia on tulossa joulukuun aikana...

Rohkeus voida hyvin -esityksemme pidetään Tieteiden yönä 10.1.2019 Tieteiden talon 1. kerroksen salissa 104 klo 18.30–19.30. Tieteiden talo löytyy Helsingin Kruununhaasta osoitteesta Kirkkokatu 6. Tapahtuma on maksuton ja ennakkoilmoittautumista ei ole. Kannattaa tulla ajoissa paikalle, jotta mahdut mukaan.

Liikuntatieteellisellä Seuralla on Tieteiden yön aikana myös esittelypiste Tieteiden talon 2. kerroksessa klo 17–21. Tule moikkaamaan meitä sinnekin!

Rohkeus voida hyvin -tapahtuma löytyy myös Facebookista.

#tieteidenyö #rohkeusvoidahyvin #ltsfi
Just care about the good choices, katutaidetta Ljubljanassa. Kuva: Riitta-Ilona Hurmerinta.

Lämpimästi tervetuloa!

comments powered by Disqus