Soveltavan liikunnan päivät striimataan ensimmäistä kertaa!

Soveltavan liikunnan päivät ovat parasta paikan päällä nautittuna, mutta jos et pääse paikalle, voit nyt ensimmäistä kertaa seurata päiviä etänä tilaamalla ProspectumLive-striimin. Live-striimin tilaus tulee tehdä viimeistään maanantaina 20.8. klo 14 mennessä!

Päiviltä striimataan pääsalin ohjelma eli pääluennot, teemasessiot 1, 4, 7 ja 10, tutkimus- ja hanke-esittelyt sekä avaus- ja päätöspuheenvuorot. Etäosallistujat voivat myös lähettää kysymyksiä ja kommentteja esityksistä viestiseinän avulla.

Kaikille etäosallistujille lähetetään päivien ennakkomateriaalit. Striimin tallenteet tulevat tilaajien omaan käyttöön päivien jälkeen, joten striimattuihin esityksiin voi palata myöhemminkin.

Striimin hinta on LTS:n jäsenille 100 euroa ja muille 120 euroa. Jos liityt jäseneksi nyt (jäsenmaksu 40 €), saat striimin edullisemmin ja bonuksena vuoden 2018 Liikunta &Tiede -lehden kaikki numerot! Tutustu jäsenetuihin ja liity jäseneksi.

Tarjoamme myös oppilaitoksille ryhmälisenssimahdollisuutta, jolla opettajat ja opiskelijat voivat etäosallistua päiville, mutta myös hyödyntää tallenteita myöhemmin osana opetusta.

Tutustu päivien ohjelmaan ja tilaa striimi tästä. Striimin viimeinen tilauspäivä on 20.8. klo 14.00 mennessä.

Lisätietoja:
Saku Rikala, saku.rikala(at)lts.fi tai puh. 010 778 6605

Livestriimi ja verkossa olevat tallenteet ovat Liikuntatieteellinen Seura ry:n omaisuutta ja tarkoitettu yksityiseen käyttöön. Niiden myyminen, vuokraaminen, kopioiminen, tallentaminen, julkinen esittäminen, näyttäminen, levittäminen ja välittäminen on tekijänoikeuslain mukaan kielletty.

Soveltavan liikunnan päivien logo
comments powered by Disqus