Evidenced-based Personal Training Summit 2019 – INFO

Suomen ensimmäinen Evidence-based Personal Training Summit Helsingissä 24.3.2019

EB Personal Trainingin jättiläinen, Renaissance Periodizationin perustaja ja tieteellinen johtaja Dr. Mike Israetel saapuu Suomeen!

Kuntotestauspäivien jatkoksi järjestämme kumppanimme Nordic Health Academyn (NHA) kanssa sunnuntaina 24.3. Suomen ensimmäisen Evidence-based Personal Training Summit -tapahtuman, jonka kansainvälisinä tähtipuhujina ovat tutkimusnäyttöön perustuvan Personal Trainingin huippunimet Dr. Mike Israetel ja M.S. James Krieger. Israetel tuo mukanaan RP-tiiminsä eli PhD James Hoffmannin ja PhD Melissa Davisin. Kaikilla puhujilla on vahva tieteellinen ote, mutta myös laaja käytännön valmennuksen kokemus. 

Tapahtuma on suunnattu personal trainereille, terveys- ja kuntoliikunnan sekä kuntotestauksen ammattilaisille, fysiikkalajien urheilijoille ja valmentajille, fysioterapeuteille sekä muille terveydenhuollon ammattilaisille sekä näiden alojen opettajille ja opiskelijoille.

Lisätietoa kansainvälisistä puhujavieraistamme:

Dr. Mike Israetel

M.S. James Krieger

Edeltävinä päivinä järjestettävän Kuntotestauspäivien 2019 teemana on ”Kuntotestaus näyttöön perustuvassa personal trainer -toiminnassa”. Tarjoamme nyt kuntotestaajille, personal trainereille, valmentajille ja kaikille tieteeseen pohjaavan treenin ystäville paketin, jollaista ei ole Suomessa ennen nähty. Renaissance Periodization -tiimin lisäksi päivillä ovat Suomen kovimmat "Evidence-based" kuntotestauksen ja pt-valmennuksen asiantuntijat lihaskuntoharjoittelun, kestävyysliikunnan ja elämäntapamuutoksen alueilta, esimerkiksi Juha ”lihastohtori” Hulmi ja professori Taru Lintunen.

Nelipäiväinen tapahtuma järjestetään 21.–24.3.2019 ammattikorkeakoulu Arcadan tiloissa Helsingissä. Lisätietoa Kuntotestauspäivistä 21.–22.3. ja Valmennuksen ekstrapäivästä 23.3.

Tapahtuman pääsalin ohjelma tullaan myös striimaamaan ympäri Suomen ja globaalisti. Seminaariosallistujat ja striimin tilaajat saavat tapahtuman tallenteet käyttöönsä.

OSALLISTUMISHINNAT JA ILMOITTAUTUMISLINKIT

Tapahtuma on hinnoiteltu mahdollisimman edulliseksi ja tarjolla on erilaisia osallistumispaketteja. Kannattaa osallistua koko neljän päivän tapahtumakokonaisuuteen 21.–24.3., jolloin hyödyt eniten laajasta ohjelmatarjonnasta! Liittymällä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi ennen ilmoittautumista, saat tapahtumaosallistumisen edullisempaan hintaan. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti.

Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä.

Liikuntatieteellinen Seura ei ole arvonlisäverovelvollinen. Kuntotestauspäiville osallistuminen ALV 0 %. Jos osallistut vain sunnuntain EB Personal Training Summitiin, hintaan lisätään ALV 24 %.

Huomiothan, että ruokailut ja kahvit ovat kaikissa osallistumispaketeissa omakustanteisia lauantaina 23.3. ja sunnuntaina 24.3.

1. Kuntotestauspäivät 2019 ja EB Personal Training Summit Finland 2019: 4 PÄIVÄN PAKETTI 21.–24.3. (to-su)

 • Sisältää to-pe ohjelmaan merkityt ruokailut, kahvit sekä iltajuhlan to 21.3.
  • 360 €, normaalihinta
  • 290 €, LTS-jäsenhinta
  • 180 €, opiskelijahinta (päätoiminen perustutkinto-opiskelija, opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä)
  • 144 €, LTS-opiskelijajäsenhinta (päätoiminen perustutkinto-opiskelija, opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä)

ILMOITTAUTUMISLOMAKE 1 >>

2. Kuntotestauspäivät 2019: 2–3 PÄIVÄN PAKETTI 21.–22./23.3. (to-pe + la)

 • Sisältää to-pe ohjelmaan merkityt ruokailut, kahvit sekä iltajuhlan to 21.3.
  • 280 €, normaalihinta
  • 235 €, LTS-jäsenhinta
  • 140 €, opiskelijahinta (päätoiminen perustutkinto-opiskelija, opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä)
  • 120 €, LTS-opiskelijajäsenhinta (päätoiminen perustutkinto-opiskelija, opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä)

ILMOITTAUTUMISLOMAKE 2 >>

 

OSALLISTUMINEN ILMAN RUOKAILUJA JA ILTAJUHLAA

3. Kuntotestauspäivät 2019 ja EB Personal Training Summit Finland 2019: 4 PÄIVÄN PAKETTI ILMAN RUOKAILUJA JA ILTAJUHLAA 21.–24.3. (to-su)

 • Kaikki ruokailut ja kahvit omakustanteisesti, ei sis. to 21.3. iltajuhlaa
  • 240 €, normaalihinta
  • 170 €, LTS-jäsenhinta
  • 120 €, opiskelijahinta (päätoiminen perustutkinto-opiskelija, opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä)
  • 96 €, LTS-opiskelijajäsenhinta (päätoiminen perustutkinto-opiskelija, opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä)

ILMOITTAUTUMISLOMAKE 3 >>

4. Kuntotestauspäivät 2019: 2-3 PÄIVÄN PAKETTI ILMAN RUOKAILUJA JA ILTAJUHLAA 21.–22./23.3. (to-pe + la)

 • Kaikki ruokailut ja kahvit omakustanteisesti, ei sis. to 21.3. iltajuhlaa
  • 170 €, normaalihinta
  • 115 €, LTS-jäsenhinta
  • 85 €, opiskelijahinta (päätoiminen perustutkinto-opiskelija, opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä)
  • 68 €, LTS-opiskelijajäsenhinta (päätoiminen perustutkinto-opiskelija, opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä)

ILMOITTAUTUMISLOMAKE 4 >>

5. EB Personal Training Summit Finland 24.3.2019 (pelkästään sunnuntaihin osallistuville, hinnat eivät sisällä ruokailuja tai kahveja)

Pelkän sunnuntain 24.3. EB PT-Summitin ilmoittautumislomakkeet ovat yllä hintojen perässä. Sunnuntain ilmoittautumisen ja laskutuksen hoitaa tapahtuman yhteistyökumppani Nordic Health Academy.

6. Valmennuksen ekstrapäivä 23.3.2019 (pelkästään lauantain maksuttomaan tapahtumaan osallistuville, ei sisällä ruokailuja tai kahveja)

Pelkästään lauantain maksuttomaan tapahtumaan osallistuvien kiintiö on täynnä. Voit ilmoittautua jonotuslistalle tai tilata lauantain livestriimin tältä lomakkeelta >>

Viimeiset ilmoittautumis- ja peruutuspäivät

Viimeinen ilmoittautumispäivä Kuntotestauspäiville ja/tai lauantain maksuttomaan Valmennuksen ekstrapäivään sekä koko neljän päivän tapahtumaan on torstai 28.2.2019. Ilmoittautua voit oheisilla www-lomakkeilla. Jos et ilmoittautumisen jälkeen saa viestiä sähköpostiisi, tarkistathan roskapostisi! Lisätietoja linda.raivio(at)lts.fi, p. 010 778 6602

Viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on maanantai 4.3.2019. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena. Jos ilmoittautumisesta huolimatta ei tule tilaisuuteen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle. Siirrosta on ilmoitettava sähköpostitse: linda.raivio(at)lts.fi.

Pelkkään sunnuntain 24.3. Evidence-based Personal Training Summit Finland -valmennustapahtumaan osallistuvien viimeinen ilmoittautumis- ja peruutuspäivä on tiistai 12.3.2019.

Huomiothan, että ruokailut ja kahvit ovat kaikissa osallistumispaketeissa omakustanteisia lauantaina 23.3. ja sunnuntaina 24.3.

Lisätietoa hotellivaihtoehdoista ja muista seminaaria koskevista asioista löydät infosivulta.

MEDIA-AKKREDITOINTI JA HAASTATTELUPYYNNÖT

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita nelipäiväiseen seminaaritapahtumaamme! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään mahdolliset haastattelupyynnöt ennakkoon 18.3. mennessä sähköpostitse: riitta-ilona.hurmerinta(at)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä seminaarissamme. Otathan todisteen mukaasi tapahtumaan. Saat PRESS-kulkuluvan ammattikorkeakoulu Arcadan aulassa olevasta Liikuntatieteellisen Seuran infopisteeltä.

Pidätämme oikeuden tapahtuman muutoksiin.

Lisätietoa:

Jonne Kamsula (ohjelma)
erityisasiantuntija
Liikuntatieteellinen Seura
puh 010 778 6606
jonne.kamsula(at)lts.fi

Linda Raivio (ilmoittautuminen)
puh. 010 778 6602
linda.raivio(at)lts.fi

 

Näyttöön perustuva kuntotestaus ja personal training

Näyttöön perustuva kuntotestaus ja personal trainer -toiminta on parhaan saatavilla olevan ajantasaisen tiedon harkittua käyttöä testauksessa ja valmennuksessa sekä liikunnan, ravitsemuksen ja elämäntapamuutoksen ohjauksessa. Tavoitteena on käyttää tutkittua tietoa, laadukkaita validoituja sekä luotettavaksi ja vaikuttaviksi tunnistettuja menetelmiä

Tutkimusnäyttöä hyödynnettäessä huomioidaan näytön vahvuus, joka vaihtelee käytetyn tutkimusasetelman ja tutkimuksen laadun mukaan. Vahvinta näyttöä edustavat järjestelmälliset katsaukset ja luotettavaksi arvioituun tutkimusnäyttöön perustuvat suositukset.

Parhaalla ajantasaisella tiedolla tarkoitetaan luotettavaa tutkimustietoa tai sen puuttuessa muuta luotettavaksi arvioitua tietoa (esim. asiantuntijoiden konsensus asiasta)

Kuntotestauksen hyvät käytännöt (pdf-tiedosto)
Aho J., Ahtiainen J., Heinonen T., Hynynen E., Kangas H., Lusa S., Mänttäri A., Rinne M., työryhmä, Liikuntatieteellinen Seura, Helsinki, 2010.

comments powered by Disqus