EBP Personal Training Summit 2019

Suomen ensimmäinen EBP Personal Training Summit 2019 Helsingissä 24.3.2019

EBP Personal Trainingin jättiläinen, Renaissance Periodization perustaja ja tieteellinen johtaja Dr. Mike Israetel tulossa Suomeen!

Kuntotestauspäivien jatkoksi järjestämme kumppanimme Nordic Health Academyn (NHA) kanssa sunnuntaille 24.3. Suomen ensimmäisen EBP Personal Training Summit 2019 -tapahtuman, jonka kansainväliseksi tähtipuhujiksi on kiinnitetty tutkimusnäyttöön perustuvan Personal Trainingin huippunimet Dr. Mike Israetel ja James Krieger. Dr. Mike on tuomassa mukanaan myös RP-tiiminsä eli PhD James Hoffmannin ja PhD Melissa Davisin. Näillä kaikilla puhujilla on vahva tieteellinen ote, mutta myös laaja käytännön valmennuksen kokemus. Tapahtuma järjestetään 21.–24.3.2019 ammattikorkeakoulu Arcadan tiloissa Helsingissä.

Tapahtuma on suunnattu personal trainereille, terveys- ja kuntoliikunnan sekä kuntotestauksen ammattilaisille, fysiikkalajien urheilijoille ja valmentajille, fysioterapeuteille sekä muille terveydenhuollon ammattilaisille sekä näiden alojen opettajille ja opiskelijoille.

Puhujiin voit tutustua tarkemmin linkeistä alla:

Dr. Mike Israetel

James Krieger

Tätä tapahtumaa ei todellakaan kannata jättää väliin! Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi: jonne.kamsula(at)lts.fi (tapahtuman hintatiedot ja ilmoittautumislomake päivitetään sivustolle mahdollisimman pian)!

HUOM! Tapahtuma myös striimataan ympäri Suomen ja globaalisti. Striimiin tai paikanpäälle osallistumalla saa myös käyttöönsä tapahtuman tallenteet!

Edeltävinä päivinä järjestettävän Kuntotestauspäivien 2019 teemana on ”Kuntotestaus näyttöön perustuvassa personal trainer -toiminnassa”. Tarjoamme nyt kuntotestaajille, personal trainereille, valmentajille ja kaikille tieteeseen pohjaavan treenin ystäville paketin, jollaista ei ole Suomessa ennen nähty.

Tapahtuma järjestetään 21.–24.3.2019 ammattikorkeakoulu Arcadan tiloissa Helsingissä. Renaissance Periodization -tiimin lisäksi päivillä ovat kaikki Suomen kovimmat EBP kuntotestauksen ja pt-valmennuksen asiantuntijat lihaskuntoharjoittelun, kestävyysliikunnan ja elämäntapamuutoksen alueilta mm. Juha ”lihastohtori” Hulmin ja professori Taru Lintusen johdolla. Lisätietoa Kuntotestauspäivistä 21.–22.3. ja Valmennuksen ekstrapäivästä 23.3.

 

Näyttöön perustuva kuntotestaus ja personal training

Näyttöön perustuva kuntotestaus ja personal trainer -toiminta on parhaan saatavilla olevan ajantasaisen tiedon harkittua käyttöä testauksessa ja valmennuksessa sekä liikunnan, ravitsemuksen ja elämäntapamuutoksen ohjauksessa. Tavoitteena on käyttää tutkittua tietoa, laadukkaita validoituja sekä luotettavaksi ja vaikuttaviksi tunnistettuja menetelmiä

Tutkimusnäyttöä hyödynnettäessä huomioidaan näytön vahvuus, joka vaihtelee käytetyn tutkimusasetelman ja tutkimuksen laadun mukaan. Vahvinta näyttöä edustavat järjestelmälliset katsaukset ja luotettavaksi arvioituun tutkimusnäyttöön perustuvat suositukset.

Parhaalla ajantasaisella tiedolla tarkoitetaan luotettavaa tutkimustietoa tai sen puuttuessa muuta luotettavaksi arvioitua tietoa (esim. asiantuntijoiden konsensus asiasta)

Kuntotestauksen hyvät käytännöt (pdf-tiedosto)
Aho J, Ahtiainen J, Heinonen T, Hynynen E, Kangas H, Lusa S, Mänttäri A, Rinne M., työryhmä. Liikuntatieteellinen Seura, Helsinki, 2010.

Tapahtuman hintatiedot ja ilmoittautumislomake päivitetään sivustolle mahdollisimman pian.

Lisätietoa:

Jonne Kamsula
erityisasiantuntija
Liikuntatieteellinen Seura
puh 010 778 6606
jonne.kamsula(at)lts.fi

comments powered by Disqus