Liikuntatieteen päivät 2019

Liikunta-alan tutkijat ja soveltajat kohtaavat Liikuntatieteen päivillä 28.‒29.8.2019, Jyväskylän yliopistolla.

Liikuntatieteen päivillä on jo pitkät perinteet ja tapahtumasta on muodostunut tärkeä kohtaamispaikka liikunta- ja terveysalan tutkijoille, asiantuntijoille, päättäjille, tiedon soveltajille ja opiskelijoille. Päivillä edistetään tutkijoiden ja tiedon käyttäjien välistä vuorovaikutusta. Päivät ovat myös kouluttautumistapahtuma uraansa aloitteleville tutkijoille.

Liikuntatieteen päivillä välitetään liikuntaan liittyvää tieteellistä tietoa laaja-alaisesti. Tämän vuoden päivien teemaksi on valittu "Liikunta ja liikkuminen monitieteisenä kysymyksenä". Päivien aikana tullaan tarkastelemaan, miten eri tieteenalat ovat lähestyneet ja tutkineet liikuntaan ja urheiluun liittyviä ilmiöitä.

LTS kutsuu kaikki tutkijat esittelemään päiville tuoretta tutkimustaan sekä osallistumaan alle 35-vuotiaille suunnattuun tutkimuskilpailuun.

Liikuntatieteen päivien järjestämisestä vastaavat: Liikuntatieteellisen Seura, Jyväskylän yliopisto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Jyväskylän kaupunki sekä LIKES-tutkimuskeskus.

Tapahtuman ohjelma ja ilmoittautumisohjeet päivitetään sivuille pian!

Lisätietoja:
Vilja Sipilä
Liikuntatieteellinen Seura
vilja.sipila@lts.fi
010 778 6605

#LTP19 #liikuntatiede

comments powered by Disqus