Tervetuloa näytteilleasettajaksi Liikuntalääketieteen päiville 2018

Tervetuloa kaikki liikunta- ja terveysalan toimijat, niin yritykset kuin järjestöt, esittelemään toimintaanne Liikuntalääketieteen päiville 2018! Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden tavata kasvokkain yli 200 liikunnan, liikuntalääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaista: asiantuntijoita, tutkijoita, lääkäreitä, fysioterapeutteja sekä alan opettajia ja opiskelijoita.

Näyttelyt ovat esillä koko Liikuntalääketieteen päivien ajan 14.–15.11.2018. Näyttelytilaksi on varattu Hotel Haaga Central Parkin ison auditorion aula ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitseva Lehto-sali. Pyrimme sijoittamaan osan kahvitarjoiluista näyttelyn yhteyteen. Näyttelypaikka (noin 4 m²) sisältää pöydän, kaksi tuolia ja sähköliitännän.

Näyttelymahdollisuudesta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä:
Jonne Kamsula
Liikuntatieteellinen Seura ry
puh. 050 3105423 tai jonne.kamsula(at)lts.fi

Lisätietoa seminaarista löydät Liikuntalääketieteen päivien tapahtumasivulta.

Liikuntalääketieteen päivät ovat alan kansallinen päätapahtuma Suomessa. Päivät ovat keskeinen osa Liikuntatieteellisen Seuran liikunnan tiedeviestintätehtävää, jonka tarkoituksena on jalkauttaa tutkimustietoa liikunnan ja terveydenhuollon toimijoiden sekä päättäjien käyttöön, välittää kentän tutkimustarpeita suoraan tutkijoille ja lisätä vuorovaikutusta liikunta- ja terveystutkimuksessa. Päivien osallistujat (arviolta n. 200240) ovat lääkäreitä, fysioterapeutteja, muita terveydenhuollon ja liikunta-alan ammattilaisia sekä näiden alojen päättäjiä, tutkijoita, opettajia ja opiskelijoita.

Liikuntalääketieteen päivien suunnittelusta ja järjestelyistä vastaa Liikuntatieteellinen Seura yhteistyössä Liikuntalääketieteen keskusten, Jyväskylän yliopiston, Oulun yliopiston ja Turun yliopiston edustajien kanssa.

comments powered by Disqus