Liikuntalääketieteen päivien livestriimi

Liikuntalääketieteen päivät ovat parhaimmillaan paikan päällä nautittuna, mutta voit seurata pääluentoja myös livestriimin välityksellä ja osallistua keskusteluihin viestiseinän kautta. Tilaamalla suoran verkkolähetyksen saat luentotallenteet käyttöösi tapahtuman jälkeenkin!

  • 135 € osallistumismaksu livestriimiin välityksellä.
  • 100 € LTS:n henkilö- ja yhteisöjäsenet livestriimiin välityksellä. Liity jäseneksi heti ja hyödynnä alennus, lisäksi saat kaikki vuoden 2018 Liikunta & Tiede -lehden numerot.
  • 500 € oppilaitoksien lisenssi henkilökunnalle ja opiskeljoille livestriimiin välityksellä. Kysy lisää: jonne.kamsula(at)lts.fi, p. 050 3105423.

Kaikkiin striimitilauksiin sisältyy sähköinen ennakko-/luentomateriaali sekä luentojen tallenteet päivien jälkeen. LTTP18-striimin viimeinen tilauspäivä on keskiviikko 7.11.2018.

Oppilaitoksille ainutlaatuinen mahdollisuus!

Oppilaitoslisenssin myötä koko henkilökunta ja kaikki opiskelijat voivat seurata livelähetystä päivien pääsalin luennoista omilta päätelaitteiltaan tai vaikkapa isommalla joukolla luentotiloissa. Päivien jälkeen livestriimin tallenteet ovat oppilaitoksen käytössä opetustarkoitukseen. Tarjolla on lukuisia korkeatasoisia luentoja, joita voi hyödyntää opetuksessa rajattomasti.

TILAA LLTP18-STRIIMI

Livestriimi ja verkossa olevat tallenteet ovat Liikuntatieteellinen Seura ry:n omaisuutta ja tarkoitettu yksityiseen käyttöön. Niiden myyminen, vuokraaminen, kopioiminen, tallentaminen, julkinen esittäminen, näyttäminen, levittäminen ja välittäminen on tekijänoikeuslain mukaan kielletty.

Liikuntalääketieteen päivät 14.–15.11.2018, Hotel Haaga Central Park, Helsinki:

Liikuntalääketieteen päivät ovat alan kansallinen päätapahtuma Suomessa. Päivät ovat keskeinen osa Liikuntatieteellisen Seuran liikunnan tiedeviestintätehtävää, jonka tarkoituksena on jalkauttaa tutkimustietoa liikunnan ja terveydenhuollon toimijoiden sekä päättäjien käyttöön, välittää kentän tutkimustarpeita suoraan tutkijoille ja lisätä vuorovaikutusta liikunta- ja terveystutkimuksessa. Päivien osallistujat (arviolta n. 240) ovat lääkäreitä, fysioterapeutteja, muita terveydenhuollon ja liikunta-alan ammattilaisia sekä näiden alojen päättäjiä, tutkijoita, opettajia ja opiskelijoita. Liikuntalääketieteen päivien suunnittelusta ja järjestelyistä vastaa Liikuntatieteellinen Seura yhteistyössä Liikuntalääketieteen keskusten, Jyväskylän yliopiston, Oulun yliopiston ja Turun yliopiston edustajien kanssa.

Lisätietoa: Jonne Kamsula, jonne.kamsula@lts.fi tai puh. 010 778 6606

comments powered by Disqus