Liikuntalääketieteen päivät 2018

XXVI Liikuntalääketieteen päivät järjestetään 14.–15.11.2018 Hotel Haaga Central Parkissa, Helsingissä – #LLTP18

Päivien teemana on "Liikunta ja elintapasairaudet – uusinta uutta". Ulkomaisina tähtipuhujina ovat yhdysvaltalaiset professori Peter T. Katzmarzyk Penningtonin biolääketieteen tutkimuskeskuksesta sekä apulaisprofessori Laurie J. Goodyear Joslinin diabeteskeskuksesta, Harvardin lääketieteellisestä tiedekunnasta. Lisäksi tarjolla on tuttuun tapaan laadukas ja monipuolinen kattaus kotimaisia huippuasiantuntijoita.

Tutustu LLTP18-ohjelmaan ja tule päivittämään tietosi, keskustelemaan ja kohtamaan muita alan toimijoita liikuntalääketieteen verkoston tärkeimpään vuosittaiseen kohtaamiseen

Seminaaripaikka

Hotel Haaga Central Park, Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki.
Iltatilaisuus järjestetään Hotel Haaga Central Parkin Valopihassa keskiviikkona 14.11. klo 20.00 alkaen. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Illanvietto ja buffet-illallinen kuuluvat seminaarin hintaan.

LLTP18 ProspectumLive-striimi

Paikan päällä päivät ovat tietysti parhaimmillaan, mutta jos et pääse paikalle, niin voit seurata päivien pääluennot livestriimin kautta etäyhteydellä ja osallistua keskusteluun viestiseinäpalvelun välityksellä. Tapahtuman jälkeen saat myös esitysten tallenteet käyttöösi.

  • 135 € osallistumismaksu livestriimiin välityksellä
  • 100 € LTS:n henkilö- ja yhteisöjäsenet livestriimiin välityksellä
  • 500 € oppilaitoksien lisenssi henkilökunnalle ja opiskeljoille livestriimiin välityksellä

Lisätietoa ja striimin tilausohjeet.

 

Viestintä ja valokuvaus

Tapahtuman aikana valokuvataan ja tehdään videoita. Materiaalia julkaistaan sosiaalisen median kanavissa sekä LTS:n verkkosivuilla ja Liikunta & Tiede -lehdessä sekä hyödynnetään jatkossa LTS:n viestinnässä ja tapahtumamarkkinoinnissa.

Toivomme aktiivista twiittausta ja pääsalissa käytössä olevan viestiseinän hyödyntämistä kysymyksien esittämisessä ja kommentoinnissa. Tapahtuman aihetunniste sosiaalisen median kanavissa:

  • #LLTP18
  • #liikuntalääketiede

MEDIAKUTSU 9.11.2018

Yhteistyössä mukana olevat näytteilleasettajat

Emfit Oy

Firstbeat Technologies Oy

Fysioline Oy

Hur Oy

Medical Tech Oy / Sports & Fitness Company

Medikro Oy

Oy Neurosonic Finland Ltd

Physilect Oy

Sportcare Ky

Timik Medical Oy

UKK-instituutti

VK-Kustannus Oy

 

Tapahtuman järjestäjä:

Liikuntatieteellinen Seura ry

Yhteistyössä:
Helsingin Urheilulääkäriasema
Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus, KIHU
Kuopion liikuntalääketieteen tutkimuslaitos
Oulun Liikuntalääketieteellinen Klinikka
Paavo Nurmi -keskus, Turku
Tampereen Urheilulääkäriasema
Jyväskylän yliopisto
Oulun yliopisto
Turun yliopisto

Lisätietoja:

Jonne Kamsula (ohjelma)
puh. 010 778 6606
jonne.kamsula(at)lts.fi

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä tapahtumaan oli keskiviikko 24.10.2018. Jälki-ilmoittautumiset Linda Raiviolle: linda.raivio(at)lts.fi tai puh. 010 778 6602.

Peruutusehdot
Viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on maanantai 29.10.2018. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena. Jos ilmoittautumisesta huolimatta ei tule tilaisuuteen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta (siirrosta ilmoitus linda.raivio(at)lts.fi).

Majoitus

Osallistujat varaavat ja maksavat majoitukset itse. Osallistujille on varattu kiintiö Hotel Haaga Central Parkissa 17.10.2018 saakka. Huoneet kiintiöstä hintaan 115 € / 1hh ja 135 € / 2hh. Ilmoita varausta tehdessäsi varauskoodi: ”Liikuntalääketieteen päivät”. Hotellilla on mahdollisuus hyvinvointi- ja kuntoilupalveluihin. Löydät sieltä sauna- ja uima-allasosaston, kuntoklubin ja joogastudion. Lisätietoja hotellin Day Spa:sta ja hinnoista tästä.

Liikuntalääketieteen päivät

Liikuntalääketieteen päivät ovat alan kansallinen päätapahtuma Suomessa. Päivät ovat keskeinen osa Liikuntatieteellisen Seuran liikunnan tiedeviestintätehtävää, jonka tarkoituksena on jalkauttaa tutkimustietoa liikunnan ja terveydenhuollon toimijoiden sekä päättäjien käyttöön, välittää kentän tutkimustarpeita suoraan tutkijoille ja lisätä vuorovaikutusta liikunta- ja terveystutkimuksessa. Päivien osallistujat ovat lääkäreitä, fysioterapeutteja, muita terveydenhuollon ja liikunta-alan ammattilaisia sekä näiden alojen päättäjiä, tutkijoita, opettajia ja opiskelijoita. Liikuntalääketieteen päivien suunnittelusta ja järjestelyistä vastaa Liikuntatieteellinen Seura (LTS) yhteistyössä Liikuntalääketieteen keskusten, Jyväskylän yliopiston, Oulun yliopiston ja Turun yliopiston edustajien kanssa.

comments powered by Disqus