Kuntotestauspäivät 2019

Kuntotestauspäiville 2019 saapuu Evidence-based Personal Trainingin jättiläinen, Renaissance Periodization perustaja ja tieteellinen johtaja Dr. Mike Israetel!

Kuntotestauspäivien 2019 teemana on ”Kuntotestaus näyttöön perustuvassa personal trainer -toiminnassa”. Tarjoamme nyt kuntotestaajille, personal trainereille, valmentajille ja kaikille tieteeseen pohjaavan treenin ystäville paketin, jollaista ei ole Suomessa ennen nähty.

Renaissance Periodization Dr. Mike Israetel lisäksi Weightology.net-sivustoa isännöivä tiedeviestinnän ja EB valmennuksen supernimi James Krieger on myös kiinnitetty puhujaksi. Renaissance Periodization -tiimistä mukaan liittyvät lisäksi PhD James Hoffmann ja PhD Melissa Davis. Näillä kaikilla puhujilla on vahva tieteellinen ote, mutta myös laaja käytännön valmennuksen kokemus.

Ulkomaisten huippunimien lisäksi päivillä ovat kaikki Suomen kovimmat Evidence-based kuntotestauksen ja pt-valmennuksen asiantuntijat lihaskuntoharjoittelun, kestävyysliikunnan ja elämäntapamuutoksen alueilta mm. Juha ”lihastohtori” Hulmin ja professori Taru Lintusen johdolla. Tapahtuma järjestetään 21.–24.3.2019 ammattikorkeakoulu Arcadan tiloissa Helsingissä.

Pääohjelman luentojen lisäksi mukana on demoja ja työpajoja. Ohjelmaan sijoitetaan tietysti sopivan rennot ja letkeät iltajuhlat sekä aikaa verkostoitua ja kohdata tähtipuhujiamme, kollegoita ja EB-valmennuksen asiantuntijoita.

Ohjelma, osallistumismaksut ja ilmoittautumislomakkeet >>

Kuntotestauspäivien 2019 tapahtumasivusto >>

EB Personal Training Summit 2019 -tapahtumasivusto >>

Kuntotestauspäivät 2019 Facebook-tapahtuma >>

Evidence-based Personal Training Summit Finland 2019 Facebook-tapahtuma >>

Lisätietoa:
Jonne Kamsula

erityisasiantuntija
Liikuntatieteellinen Seura
puh 010 778 6606
jonne.kamsula(at)lts.fi

Kuntotestauspäivät ovat kuntotestauksen tärkein vuosittainen koulutus- ja verkostotapahtuma Suomessa. Päivät on järjestetty säännöllisesti vuodesta 1990. Päivillä välitetään tieteelliseen näyttöön perustuvaa tietoa, keskustellaan kuntotestauksen laadusta sekä alaa koskevista yhteisistä linjoista. Päivät ovat keskeinen osa Liikuntatieteellisen Seuran liikunnan tiedeviestintätehtävää, jonka tarkoituksena on jalkauttaa tutkimustietoa liikunnan ja terveydenhuollon toimijoiden sekä päättäjien käyttöön, välittää kentän tutkimustarpeita suoraan tutkijoille ja lisätä vuorovaikutusta liikunta- ja terveystutkimuksessa. Päivien osallistujat (arviolta n. 200-300) ovat kuntotestauksen ammattilaisia, fysioterapeutteja, valmentajia ja muita terveydenhuollon ja liikunta-alan ammattilaisia sekä näiden alojen päättäjiä, tutkijoita, opettajia ja opiskelijoita. Päivien suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa LTS:n Kuntotestauksen asiantuntijaryhmä.

comments powered by Disqus