Liikuntatieteellisen Seuran jäsenyys

Liikuntatieteellinen Seura ry (LTS) on liikunnan tutkijoiden, ammattilaisten ja opiskelijoiden sekä liikuntatiedosta kiinnostuneiden järjestö. Välitämme tietoa ja tarjoamme vaikuttamisen väylän kaikille liikuntatutkimuksesta ja liikunnan taustoista kiinnostuneille. Yhteisöjäseniksi voivat liittyä myös liikuntatieteitä edistävät oikeustoimikelpoiset yhteisöt. Voit antaa jäsenyyden myös lahjaksi tai liittyä kannatusjäseneksi.

Julkaisemme Liikunta & Tiede -lehteä sekä kirjoja ja muita julkaisuja (Julkaisusarja, Impulssisarja sekä Tutkimuksia ja selvityksiä -sarja). Järjestämme vuosittain koulutustapahtumia sekä virittämme keskustelua liikuntakulttuurista ja -politiikasta.

Jäsenmaksuun sisältyy mm. Liikunta & Tiede -lehti sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan (1.1.–31.12.). Liittyessäsi kesken vuotta ja maksaessasi kuluvan vuoden jäsenmaksun, saat kaikki jo ilmestyneet lehdet takautuvasti kerralla postitse.

Pysy skarppina ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi. Valitse sopivin jäsenyysmuoto ja tule mukaan toimintaan!

Seuraa, jaa, kommentoi, kysy ja keskustele kanssamme myös Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja YouTubessa!

comments powered by Disqus