Liikunta & Tiede -lehti 1/2019 on ilmestynyt

Liikunta & Tiede -lehti 1/2019 on ilmestynyt! Tarjolla on jälleen monipuolinen kattaus tutkittua tietoa ja käytännön kokemuksia.

Vuoden ensimmäisessä Liikunta & Tiede -lehden numerossa käsitellään muun muassa lasten ja nuorten liikkumista ja liikunta-aktiivisuutta tuoreen LIITU 2018 -tutkimuksen ja Tuloskortti 2018 sekä sovelletun liikunnan näkökulmista. Lisäksi asiaa motorisen oppimisen vaikeuksista, istumisesta sekä kiusaamisesta ja seksuaalisesta häirinnästä. Yli satasivuisesta lehdestämme löytyy myös kolme vertaisarvioitua tutkimusartikkelia.

Osa Liikunta & Tiede -lehden sisällöistä on vapaasti kaikkien luettavissa ja lisää verkkoartikkeleita on luvassa aiemmistakin numeroista. Vuodesta 2008 lähtien Liikunta & Tiede -lehdessä julkaistut vertaisarvioidut tutkimusartikkelit ovat pdf-muodossa vapaasti kaikkien saatavissa.

Tilaa lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä LTS:n jäseneksi, jolloin saat Liikunta & Tiede -lehden jäsenetuna ilman erillistä lehtimaksua! Tilaajille ja LTS:n jäsenille lehti on tarjolla myös näköisversiona verkossa.

comments powered by Disqus