Elämän Nälkään ry etsii urheilijoita jakamaan kokemuksensa syömishäiriöistä tai syömisen ongelmista

Oletko urheilija, joka on sairastunut syömishäiriöön (esim. anoreksia, bulimia, epätyypillinen syömishäiriö, ortoreksia,) urheilu-uran jossain vaiheessa tai kokenut muita syömisen ongelmia? Kokemustietoasi tarvitaan Oman elämänsä urheilija -projektiin ja samalla voit auttaa syömishäiriöiden ehkäisemisessä.

Elämän Nälkään ry etsii urheilijoita jakamaan tarinansa siitä, kuinka urheilu-uran aikana syömishäiriö (diagnoosi ei ole välttämätön, oma kokemus riittää) tai syömisen ongelmat ovat nostaneet päätään. Missä vaiheessa uraa (esim. alussa, uran aikana, uran päättyessä) ja miten syömishäiriö tai syömisen ongelmat astuivat kuvaan? Mitä silloin tapahtui? Millaisia syömisen, liikkumisen tai elämänhallinnan haasteita koit tuona aikana? Millainen vaikutus niillä oli suoriutumiseesi urheilijana? Miten valmentajasi, muut urheilijat ja läheisesi suhtautuivat asiaan? Millaista apua sait? Millaista apua olisit kaivannut? Mistä sait tietoa aiheesta? Miten olet selvinnyt tilanteesi kanssa?

Kerro myös lyhyesti millainen urheilija olet (esim. kilpaurheilija). Minkä lajin urheilija olet? Millaisia vaatimuksia ravitsemukselle, ulkonäölle tai keholle lajissasi asetetaan. Mistä vaatimukset tulevat?

Kokemustarinoita tarvitaan Oman elämänsä urheilija -projektin rahoitushakemuksen tueksi. Projektin tarkoituksena on kerätä, tuottaa ja levittää urheilijoiden terveellistä ravitsemusta ja elämänhallintaa edistävää materiaalia urheilijoita, valmentajia, opettajia ja vanhempia varten. Projektin tavoitteena on urheilijoiden ravitsemuksen ja elämänhallinnan edistyminen sekä syömishäiriöiden ehkäiseminen. Lisätietoa projektista >>

Kerro vapaamuotoisesti kirjallisesti kokemuksistasi. Tarinaasi ei käytetä ilman hyväksyntääsi muuhun kuin rahoitushakemukseen. Tarinat liitetään hakemukseen nimettöminä ja mahdolliset muut selkeät anonyymisuutta uhkaavat tekijät poistettuina tai yhtenä kaikista tarinoista yhdistettynä koosteena ilman tunnistetietoja. Halutessasi voimme julkaista tarinasi myös nimelläsi. Lisätietoa projektista voit pyytää sähköpostitse.

Lähetä tarinasi helmikuun loppuun mennessä sähköpostitse osoitteeseen jouni.kuivalainen@syomishairiokeskus.fi
tai postitse:
Jouni Kuivalainen
Syömishäiriökeskus
Malmin kauppatie 26
00700 Helsinki

comments powered by Disqus